Google Chrome serà més ràpid?

Google Chrome

És frustrant quan de cop els nostres equips comencen a anar més lent o es queden bloquejats, a veure potser la culpa és de l’usuari que va obrint 40 finestres alhora, però sinó com farà aquell treball que ha d’entregar demà?

Google Chrome és el navegador més popular i utilitzat, però també el més lent. Si que existeixen algunes extensions per fer-lo més àgil, però clar, això no evita la lentitud de les 40 pestanyes. Per això, Google està treballant en una solució, és l’anomenat “Never Slow Mode”.

Consisteix en evitar que els llocs web descarreguin massa dades al obrir el navegador, permetent que fos més ràpid i seria d’ajuda en les zones on les connexions són limitades en velocitat.

De moment el codi per aquesta nova característica només està disponible a Chromium, el navegador de codi lliure utilitzat per fer probes abans d’aplicar-ho al Google Chrome. No sempre arribem a veure aquestes probes, ja sigui per errors o perquè la implementació deixaria un mal funcionament del navegador.

Pel que es sap, “Never Slow Mode” limitarà la mida de les fulles d’estils de les pàgines web, així com imatges, scripts i fonts de lletra. Per exemple, en el cas de les fulles d’estils estaran limitades a 100KB i les imatges a 2MB, per tant, els llocs web que excedeixin aquestes limitacions seran bloquejats pel navegador.

Google Chrome

De moment, encara no està actiu al Chromium, per tant no podem provar-ho per nosaltres mateixos i no es sap si funciona correctament. A més a més, tampoc es sap si un cop s’han bloquejat les pàgines web hi ha manera per desbloquejar-les.

Aquesta solució encara està bastant verda i s’ha d’arreglar, segurament, només implementar-se les pàgines que passin els límits no carregaran correctament.

Serà una opció viable? O es quedarà estancat pel camí? Personalment hauria de veure com continua el projecte per poder donar una opinió perquè com està actualment no és una opció viable, ja que la majoria de llocs web es bloquejarien activant aquest mode.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada