Vulnerabilitat a MacOS

MacOS

Aquesta setmana Apple ha tingut problemes. Hi havia un error de seguretat que exposava les contrasenyes dels usuaris d’Apple. Aquesta s’aprofitava d’un forat de seguretat referent a la transmissió de dades sobre els permisos d’Apple per poder accedir al disc dur de l’ordinador.

Aquesta vulnerabilitat l’ha descobert l’equip de ciberseguretat “Project Zero” de Google. L’error permet al hacker modificar un fitxer del propi disc sense informar al sistema de gestió de MacOS.

Mac OS error

Un cop Google va trobar l’error li va comunicar a Apple. En aquest temps la companyia encara no ha donat cap informació sobre el problema, però Google ho ha fet públic en un dels seus fòrums, mostrant més detalls de l’error. Ells l’han anomenat “BuggyCow”.

Segons el que explica Google, les dades dels programes utilitzats en primer pla passen al disc dur sense passar abans per la memòria RAM. D’aquesta manera es pot desmuntar un sistema de fitxers i tornar a muntar-ho amb altres dades. És capaç de canviar tota la informació del disc dur sense necessitar els privilegis del sistema.

Però de moment Apple no ha publicat cap solució per aquest error de seguretat del Sistema Operatiu MacOS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada